Αυστριακό Πανόραμα - Μόναχο & Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Οδικό Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Βουδαπέστη-Βιέννη-Σάλτσμπουργκ-Μόναχο-Στουτγκάρδη

ΑΠΟ 239 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί για τα σύνορα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.
2η ημέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας αρχίζει με την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, τη λεωφόρο της Δημοκρατίας και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Το μεσημέρι αναχώρηση για την Βιέννη, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
3η ημέρα ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγησή μας για να θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στη συνέχεια θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου βρίσκουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Αναχωρούμε για το παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.
4η ημέρα ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) -ΜΟΝΑΧΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο μοναδικό ‘’κάστρο αλατιού ‘’, το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη, τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου. Ελεύθερος χρόνος και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
5η ημέρα ΜΟΝΑΧΟ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ) - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η περιήγηση μας ξεκινάει με τα τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το Παλαιό Δημαρχείο, το επιβλητικό Νέο Δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμα της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, την παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Ακολουθεί η Τεατινερ Στράσσε ο περίφημος πεζόδρομος με καταστήματα και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Από εδώ ξεκινάει η Μαξιμιλιαν Στρασε, η ακριβότερη οδός της πόλης, στην οποία υπάρχουν καταστήματα διεθνώς γνωστών εταιρειών – όπως οι Gucci, Armani και Bulgari – καθώς και ιδιωτικές γκαλερί έργων τέχνης, καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε με το Χοφμπροϊχάους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Συνεχίζουμε για τη Στουτγκάρδη. Χρόνος για μία σύντομη περιήγηση στην πόλη. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφή μας.
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις από Στουτγκάρδη
 • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
 • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*
 • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
 • 6kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.
 • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
 • Φόροι αεροδρομίων 85€
 • Δημοτικοί φόροι 3* ξενοδοχείων 1,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα και 4* ξενοδοχείων 2,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα.
 • Check points 10€
 • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
 • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
 • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη