Αθήνα

Οδικώς, 3,4 ημέρες

-Λαύριο-Σούνιο-Γλυφάδα-Βόλος

ΑΠΟ 125 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07.00 και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και μέσω Κατερίνης - Λάρισας - Λαμίας, φθάνουμε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ένας περίπατος στην στολισμνη Πλάκα με προαιρετικό δείπνο θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος με το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο, τις Στήλες Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη. Τέλος, επίσκεψη στο νέο μουσείο της Ακρόπολης και η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη στην πόλη της Αθήνας. Προαιρετικό ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση
3η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΛΑΥΡΙΟ - ΣΟΥΝΙΟ - ΓΛΥΦΑ∆Α - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό. Αναχώρηση για την ανατολική Αττική. Μέσω Μαρκόπουλου, Κερατέας Λαυρίου φθάνουμε στο Σούνιο. Στην περιοχή που σήμερα βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, υπήρχε κατά τους Αρχαϊκούς χρόνους βωμός αφιερωμένος στον θεό, περιτριγυρισμένος από δύο μεγάλους κούρους, όχι όμως και ναός. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή της Βάρης. Γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επιλέξετε τη διασκέδασή σας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Νωρίς το μεσημέρι αναχωρούμε με στάσεις για καφέ & φαγητό στην πανέμορφη πόλη του Βόλου. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνει:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Διατροφή.
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνει :
  • Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής.
Σημειώσεις:

Στην 3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται το πρόγραμμα της 3ης ημέρας. Η επίσκεψη στην Ακρόπολη γίνεται την πρώτη ημέρα.