Αθήνα...για οικογένειες

Οδικώς, 4 ημέρες

ΑΠΟ 175 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Αναχώρης νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας με προορισμό την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και ακολούθως αναχώρηση για μια νυκτερινή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της στολισμένης πρωτεύουσας: Εθνικό Κήπο, Ζάππειο, Μέγαρο, Καλλιμάρμαρο στάδιο, Πανεπιστημίου, παλιά Βουλή, Ομόνoια. Για τους θεατρόφιλους, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες παραστάσεις για όλη την οικογένεια αυτή την περίοδο. Στο θέατρο Αθηνά ανεβαίνει η παιδική παράσταση ο «Καρυοθραύστης», ένα έργο του Χόφμαν σε μουσική του Τσαϊκόφσκι. Πρόκειται για έναν ύμνο στη φαντασία και τα ευχάριστα όνειρα, που δημιουργεί όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα και γλυκές αναμνήσεις.Στο θέατρο Κιβωτός θα δείτε την θεατρική παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη με χρώματα, φως και έξυπνους διαλόγους, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και τραγούδια.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση.
2η ημέρα ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ - THE CHRISTMAS FACTORY - ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 10:00 π.μ. με προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης σύμφωνα με το καθορισμένο μας ραντεβού, κατόπιν επίσκεψη την Ακρόπολη, όπου θα γίνει ξενάγηση. Στη συνέχεια επίσκεψη στο The Christmas Factory, το οποίο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές και συναρπαστικές εκδηλώσεις, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των Χριστουγέννων. Στις φετινές εκπλήξεις η προσθήκη της Σχολής Μαγείας, όπου μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία, καθώς και 8 δωρεάν δράσεις για όλους με εργαστήρια και παιδότοπο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιο πιστροφή στο ξενοδοχείο και στις 17:00 μ.μ. Ακολούθως αναχώρηση επίσκεψη στον νέο πολύ χώρο της Αθήνας το ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΥ με αμετρήτες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους Επιστροφή στο ξενοδοχείο στις 20:00 μ.μ. και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση.
3η ημέρα ΕΥΓΕΝΕΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 09:00 π.μ. με προορισμό ΕΥΓΕΝΕΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ-πλανητάριο όπου θα παρακουλουθήσουμε παραστάσεις και κατόπιν αναχώρηση για μια επίσκεψη στο ολοκαίνουργιο Μουσείο Παιχνιδιών Μπενάκη στο Παλαιό Φάληρο. Με πυρήνα τη συλλογή της Μαρίας Αργυριάδη, η οποία συγκαταλέγεται στις δέκα καλύτερες της Ευρώπης, παρουσιάζει παιχνίδια, βιβλία, έντυπα, ρουχισμό και αντικείμενα της παιδικής ηλικίας από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Στο πωλητήριό του, θα ανακαλύψετε ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα! Κατόπιν αναχώρης για το Μουσείο Φυσικης Ιστορίας Γουλανδρή Το ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ βασισμένο στη φιλοσοφία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ: ΦΥΣΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ έρχεται να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών.Το Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ, γίνεται ένας παραμυθένιος κόσμος με εικόνες και φωτισμούς , με την συνεργασία της Αμερικάνικης εταιρίας εξελιγμένης ψηφιακής τεχνολογίας Sky-Skan που έχει δημιουργήσει πλανητάρια ανά τον κόσμο.Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ειδικό θόλο μικρό πλανητάριο ζείτε πρωτόγνωρη εμπειρία με ψηφιακές προβολές. Τα «7 θαύματα του Αρχαίου Κόσμου» (για παιδιά από 7 ετών) και τα «Χαρούμενα Χριστούγεννα» (για παιδιά 4 – 7 χρονών) σας ταξιδεύουν. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.Ένας ξεχωριστός παιδότοπος για παιδιά 4 – 10 ετών μεταφέρει γνώση και αξίες στα παιδιά. «Χριστούγεννα στον κόσμο» μέσα από παιχνίδια, συνταγές και έθιμα που ζουν οι άνθρωποι στα διαφορετικά σημεία της γης. Παρέα με τον Ξεχναπάκ και την ιστορία του χιονάνθρωπου Παγάκη, θα ταξιδέψουμε στις πέντε ηπείρους και σε κάθε τόπο θα γεμίζουμε με παιχνίδια! Πώς ζωγραφίζουν οι ιθαγενείς της Αυστραλίας; Ποιο ζώο ορίζει φέτος τη χρονιά στο Κινέζικο ημερολόγιο; Τα Χριστούγεννα είναι τα ίδια στην Ισπανία και στην Ελλάδα; Σε ποια ήπειρο ζει τελικά ο Αγ.Βασίλης; Αυτά κι άλλα πολλά ανακαλύπτουμε στην αίθουσα Εξερευνητές του Μουσείου με το Παιχνιδαγωγείο! Art Bazaar. Μία πλούσια συλλογή που αποτελείται από σπάνια έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών σας περιμένει για να επιλέξετε και να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ιδιαίτερα δώρα «μοναδικής αξίας» σε συμβολικές τιμές. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στους «Αμμωνίτες». Το καφέ-εστιατόριο του Κέντρου ΓΑΙΑ περιμένει τους επισκέπτες με απολαυστικά γεύματα και λιχουδιές.
4η ημέρα ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 09:00 π.μ. για το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ όπου θα παρακουλουθήσουμε την παράσταση με τα δελφίνια. Αναχώρηση στις 15:00 μ.μ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Στη διαδρομή στάσεις για ξεκούραση και φαγητό.

Περιλαμβάνονται : 

  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις του προγράμματος
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης. 

Δεν περιλαμβάνονται : 

Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, εισιτήριο για το τρενάκι του Πηλίου, προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές