Αθήνα - Καρναβάλι Πάτρας - Θήβα

Οδικώς, 3 ημέρες

-Χαλκίδα-Λουτράκι-Πάτρα

ΑΠΟ 119 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας το πρωί. Στάση για καφέ στον Βόλο και συνεχίζουμε για Αλαμάνα, γεύμα στη Χαλκίδα και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα. Τέλος, άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα. Περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην αγορά.
2η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΤΡΑ (ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Πάτρα. Πρώτη μας στάση για καφέ στο Λουτράκι. Συνεχίζουμε για την Πάτρα όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού, την κυριότερη έκφραση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πάτρας που γράφει ιστορία και αναμνήσεις. Το πρόγραμμα προβλέπει συμμετοχή πολλών πληρωμάτων με έμφαση, μεταξύ άλλων, σε σημαντικά εθνικά και διεθνή γεγονότα, άρματα με ειδικά εφέ και πολλές εκπλήξεις πάντα υπό το βλέμμα της σάτιρας και της κωμωδίας. Είστε λοιπόν ελεύθεροι για να γνωρίσετε από κοντά τις μαγικές στιγμές του πατρινού καρναβαλιού. Επιστροφή το απόγευμα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα.
3η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΘΗΒΑ (ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ) - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και περιήγηση στην Αθήνα και στη συνέχεια αναχώρηση για Θήβα. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις με κύριο θέμα τον «βλάχικο γάμο» μία από τις πλέον γνωστές λαογραφικές γιορτές αναπαράστασης τέλεσης ποιμενικού γάμου σε σατιρική παραλλαγή. Γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για τη Λαμία, στάση για καφέ στον Βόλο. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο ως αναλυτικό πρόγραμμα
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Athens Coast Hotel
  • Πρωινό σε μορφή μπουφέ 
  • Αρχηγό του γραφείου μας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Εισιτήρια και είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετική ενέργεια