ΑΘΗΝΑ– ΠΑΤΡΑ 3 ημέρες (P)

Οδικώς, 3 ημέρες

Αθήνα -Πάτρα-Ακρόπολη-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΑΠΟ 189 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (500 χλμ.)
 Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07.00 και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε  στην Αθήνα και ξεκινάμε μια οδική περιήγηση σε κάποια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου. Την πλατεία Συντάγματος με τη Βουλή, τον εθνικό κήπο, το Ζάπειο Μέγαρο, το Παναθηναικό στάδιο, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, την Αψίδα του Αδριανού. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και το βράδυ βόλτα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα ΑΘΗΝΑ - καρναβάλι στην ΠΑΤΡΑ ( 430 χλμ.)
Πρωινό και αναχωρούμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες           ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για την Αθήνα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα ΑΚΡΟΠΟΛΗ - Μουσείο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ –Ίδρυμα Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 500 χλμ.)
  Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύγχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που το περιβάλλουν.  Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
 

Περιλαμβάνει:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Επίσημο ξεναγό για την Ακρόπολη.

  • Συνοδό του γραφείου µας

  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. 

  • Φ.Π.Α.

 
 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

  • Φόρος διαμονής