Αργολίδα

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Τολό-Ύδρα-Σπέτσες-Παλαμήδι-Επίδαυρος

ΑΠΟ 199 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 07.09.19(940 KM)
Αναχώρηση διαμέσου της Εγνατίας οδού διέλευση έξω από  Ιωάννινα και δια μέσω της Ιόνιας οδού άφιξη στην Πελοπόννησο  από Αντίρριο- Ρίο. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο δια μέσου Αιγίου & Ξυλοκάστρου.  Στάσεις καθοδόν αναλόγως για ξεκούραση και γεύμα ατομικά. Άφιξη στo Τολό.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για  βόλτα στην παραλία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 08.09.19( 75ΚΜ)
Πρόγευμα και αναχώρηση για αναχώρηση για την Επίδαυρο όπου το θέατρο είναι σίγουρα ένα από τα σπουδαιότερα της Ελλάδας, με χωρητικότητα 14000 θεατών και ασυνήθιστη ακουστική. Eλεύθερος χρόνος για καφέ. Συνεχίζουμε για την περιήγηση μας στη γραφική πόλη του Ναυπλίου , την πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους , το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα  και το σημείο που σκότωσαν τον Ιωάννη Καποδίστρια , το Παλαμήδι με την πανοραμική θέα, την φυλακή του Κολοκοτρώνη , το Μπούρτζι , το ιστορικό κέντρο , και την πλατεία συντάγματος . Στη συνέχεια ελεύθεροι για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος  για ξεκούραση και μπάνιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 
3η ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 09.09.19(ΚΜ)
Πρόγευμα, σήμερα η μέρα μας είναι ξεκούραστη  σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή για τα δύο πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού. Πρώτος μας σταθμός η κοσμοπολίτικη Ύδρα, το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση και με την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική του. Ελεύθερος χρόνος για να γυρίσουμε στα στενά δρομάκια της χώρας. Επόμενος σταθμός μας μία άλλη σημαντική ναυτική δύναμη κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821, οι Σπέτσες. Θα επισκεφθούμε το σπίτι - μουσείο της Μπουμπουλίνας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε, αν θέλετε, τον γύρο του όμορφου νησιού με μια ζωγραφιστή άμαξα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΤΡΙΤΗ 10.09.19(940ΚΜ)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής.  Πρώτη στάση για καφέ στον Ισθμό της Κορίνθου, συνεχίζουμε για τα Καμένα Βούρλα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Το μεσημέρι στάση για μπάνιο και φαγητό στον Καραβόμυλο(Στυλίδας).Επιστροφή στην πόλη μας
ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 69€
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • 3 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο TOLO HOLIDAYS 3*.
  • (3) τρία πρωινά & (3) δείπνα σε μπουφέ.
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας. 
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:  
  • Ποτά,
  • εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.
  • Την ημερήσια Κρουαζιέρα  Ύδρα Σπέτσες.
  • Το φόρο διαμονής 1,5€ το δωμάτιο τη νύχτα πληρωτέο στη ρεσεψιόν.
**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**