Χριστουγεννιάτικο Άμστερνταμ

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Άμστερνταμ-Ολλανδία-Χάγη-Ρότερνταμ

ΑΠΟ 295 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - NIGHT WAL
Συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και πτήση για το αεροδρόμιο ‘Schiphol’. Στην άφιξή μας θα γνωρίσουμε την Μαρία την “τοπική μας φίλη” η οποία μένει μόνιμα στο Άμστερνταμ και θα είναι η συνοδός μας για αυτό το ταξίδι. Μαζί της θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία με την ξεχωριστή πρωτεύουσα, μια πόλη τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα. Η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων, την καθιστούν μια από τις πιο φημισμένες μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα περιηγηθούμε στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα. Η διαδρομή μας μεταφέρει στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό ‘Μύλο του Ρέμπραντ’ στις όχθες του ποταμού και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό ‘Στάδιο Αρένα’. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Λίγη ξεκούραση και παίρνουμε το τραμ για να καταλήξουμε στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. Θα περπατήσουμε το ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Dam, σε μια πόλη όπου τα μαγευτικά κανάλια, τα παραδοσιακά κτίρια και οι όμορφες φωτισμένες γέφυρες, συνθέτουν την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσε
2η ημέρα ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ - COSTER DIAMONDS - ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ - ΦΑΡΜΑ ΤΥΡΙΩΝ
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Στην σημερινή μας εκδρομή θα επισκεφθούμε την Ολλανδική ύπαιθρο και την Πλατεία την Μουσείων. Στην πλατεία των Μουσείων θα επισκεφθούμε με δωρεάν είσοδο το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο ‘Coster Diamonds’. Το Άμστερνταμ ως ‘Παγκόσμια Πρωτεύουσα’ επεξεργασίας διαμαντιών, φιλοξενεί τους μεγαλύτερους οίκους κοπής διαμαντιών παγκοσμίως! Θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία επεξεργασίας από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ιστορικά κοσμήματα καθώς και πληθώρα διαμαντιών μέσα από την τεράστια συλλογή του οίκου. Τα φημισμένα μουσεία Van Gogh, Rijks (Εθνική Πινακοθήκη) και Stedelijk Mu-seum (Σύγχρονης Τέχνης) επίσης βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Στην Ολλανδική επαρχία θα επισκεφθούμε το όμορφο ψαροχώρι στο Βόλενταμ κάνοντας βόλτα στο γραφικό λιμανάκι του. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ζωή της Ολλανδικής υπαίθρου μέσα από τα απέραντα βοσκοτόπια και να εξερευνήσουμε τον παλιό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε μια τοπική Φάρμα Τυριών, όπου ‘η μικρή Ολλανδέζα’ ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, μας εξηγεί πως παρασκευάζονται τα πασίγνωστα τυριά. Φυσικά στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις ποικίλες γεύσεις τους!
3η ημέρα ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ (προαιρετική εκδρομΗ)
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Ελάτε μαζί μας σε μια προαιρετική εκδρομή στις 2 εξίσου μεγάλες Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ & Χάγη καθώς και στην μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ! Χάγη: Πόλη ‘Οικοδέσποινα’ του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο ‘Παλάτι της Ειρήνης’ (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη. Ρότερνταμ, φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες ‘Willem & Erasmus’, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που σε καθηλώνει. Ντελφτ: H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια ‘άλλη εποχή!’ Αυτά μαζί με πολλές κοινωνικό-οικονομικές πληροφορίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη γνωριμία μας με την υπόλοιπη χώρα
4η ημέρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - AMSTERDAM SHOPPING EXPERIENCE
Η σημερινή ημέρα είναι στη διάθεσή σας για να την αξιοποιήσετε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Η “τοπική μας φίλη” είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει.Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του! Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας, σε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (Πρώτος Εμπορικός Πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β’ Παγκ. πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan (Γίορντάν) και στους φημισμένους ‘Εννέα δρόμους’ (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ ή γεύμα.
5η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην φημισμένη πόλη. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο ‘Schiphol’ για την πτήση της επιστροφής.
ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ +70€
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή,
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της  επιλογής  σας, 
  • Διατροφή    σύμφωνα  με  τον  τιμοκατάλογο, 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι  αεροδρομίου,
  • είσοδοι  μουσείων,    θεαμάτων  &  δραστηριοτήτων, 
  • δημοτικοί   φόροι   πόλεων 
  • και   ότι   αναφέρεται   στο   πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.