Άμστερνταμ Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Άμστερνταμ-Ολλανδία-Volendam-Ζάανσε Σάνς

ΑΠΟ 249 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη Άμστερνταμ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη του Άμστερνταμ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα Άμστερνταμ (Ξενάγηση πόλης)
Πρωινό . Ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrandt» στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η «Heineken», το επιβλητικό «Rijksmuseum», η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο πλωτός Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Το βράδυ, ο αρχηγός θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα «κόκκινα φανάρια», τη γνωστή Red Light District.
3η ημέρα Άμστερνταμ Zaanse Schans - Volendam (Προαιρετική 35€)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τους περίφημους ανεμόμυλους του Zaanse Schans. Το σκηνικό που ξετυλίγεται μπροστά σου καθώς διασχίζεις τη γέφυρα, σου φέρνει στο νου εικόνες άλλης εποχής, νοσταλγία αλλά σίγουρα είναι άκρως μαγευτικό. Υπάρχει διαδρομή κατά μήκος του ποταμού που φτάνει μέχρι και τον τελευταίο ανεμόμυλο και αξίζει να την περπατήσετε. Υπάρχουν και μίνι κρουαζιέρες για να τους θαυμάσετε και δια θαλάσσης. . Υπάρχει επίσης το ομώνυμο μουσείο καθώς και αρκετά τουριστικά μαγαζιά που εμπορεύονται κυρίως τοπικά τυριά, ξύλινα παπούτσια και αναμνηστικά με θέμα τους ανεμόμυλους. Χρόνος ελεύθερος. Έπειτα  θα αναχωρήσουμε για το γνωστό, ψαράδικο χωριό Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πώς φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.
4η ημέρα Άμστερνταμ
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη . Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ορισμένα από τα πλούσια και ενδιαφέροντα μουσεία της πόλης. Ξεκινήστε από το Rijksmuseum που βρίσκεται στην πλατεία Μουσείων και ξεχωρίζει από το πανέμορφο κτήριο του που ανήκει στα 100 ολλανδικά μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο. Είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο της πόλης καθώς στις 200 και πλέον αίθουσες του εκτίθενται έργα που αφορούν κυρίως στην ιστορία και στην τέχνη της Ολλανδίας. Εδώ μπορειτε να θαυμάσετε την “νυχτερινή περίπολο” του Ρέμπραντ. Μια ακόμη επιλογή αποτελεί το μουσείου το Bαν Γκογκ που στην μόνιμη συλλογή του περιλαμβάνονται πάνω από 200 έργα και γράμματα αυτού του ιδιοφυής καλλιτέχνη.  Τέλος μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το πρόσφατα ανακαινισμένο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο στην καρδιά της πόλης που μας δείχνει πώς ο πολιτισμός μας έχει διαμορφωθεί  μέσα σε 500 χρόνια ναυτικής ιστορίας.
5η ημέρα Άμστερνταμ Θεσσαλονίκη
Το ταξίδι μας τελειώνει σήμερα με την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για την απευθείας πτήση της επιστροφής μας
Οι τιμές περιλαμβάνουν: Αεροπορικά εισιτήρια με τη transavia με χειραποσκεύη 10 κιλών ανά άτομο  (Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικό ναύλο της Transavia. Σε περίπτωση  διαφοροποίησης του , θα υπάρχει διαφοροποίηση και στην τελική τιμή)  Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό,  Μεταφορά από /προς αεροδρόμιο , Ξενάγηση. πόλης (private) , Aσφάλεια, δημοτικούς ί φόρους ξενοδοχείων .  Δεν Περιλαμβανονται: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα • Κρουαζιέρες •  Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων
Σημειώσεις : Στο 4ήμερο πρόγραμμα, δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του 5ήμερου προγράμματος. Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.
 
 Transavia
Θεσ/νίκη-Άμστερνταμ
13:25-15:35
Άμστερνταμ -Θεσ/νίκη
09:10-13:05