Αμφιλοχία

Οδικώς, 3 ημέρες

Αμφιλοχία-ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Μ. Σάββατο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΒΟΝΙΤΣΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (381 χλμ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00 και αναχώρηση. Ακολουθώντας την Εγνατία οδό και με τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Εκεί θα έχουμε τον χρόνο για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ’ ιδίων στα γραφικά ουζερί της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βόνιτσα, το βενετσιάνικο μπαλκόνι στον Αμβρακικό, με τα γραφικά σοκάκια της που καταλήγουν στο υπέροχο βενετσιάνικο κάστρο της. Συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και θα δειπνήσουμε με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα Κυριακή του Πάσχα ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ (180χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για μια διαδρομή απείρου φυσικού κάλλους. Υπερθέαμα οι ομορφιές των Ακαρνανικών βουνών. Όμορφα γραφικά χωριά δεσπόζουν μέχρι να φθάσουμε στη λίμνη Κρεμαστών, ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο τοπίο, με το γαλάζιο της λίμνης να συμπληρώνει αρμονικά τα ολοπράσινα βουνά που την περιβάλλουν. Η θέα της Λίμνης Κρεμαστών ή Λίμνη «Παύλου Μπακογιάννη» έρχεται αναπάντεχα και μας εντυπωσιάζει άλλοτε με την απεραντοσύνη της κι άλλοτε με το μακρόστενο σχήμα της, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα μικρά νησάκια που ξεπροβάλλουν δειλά από τα νερά της. Εκεί, θα δούμε τη σύγχρονη γέφυρα της Τατάρνας που διασχίζοντάς την κάποιος θα νιώσει πως αιωρείται πάνω από τη λίμνη. Πάνω από το δρόμο, στο ύψος της γέφυρας, δεσπόζει ένας
γιγάντιος σταυρός στην «Τρύπα της Τατάρνας». Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το τοπίο και να πάρουμε το πασχαλινό γεύμα μας σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Δευτέρα του Πάσχα ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΓΙΑΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τον γύρο του Αμβρακικού. Φθάνουμε στο ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδας που επιπλέει στο νερό, το νησάκι Κορωνησία, μέσα στον Αμβρακικό. Το πλούσιο σε βλάστηση περιβάλλον, οι ιδιαίτερες ψαρόβαρκες (πριάρια ), οι κατάφυτες νησίδες, το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής και το ήπιο κλίμα δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γνωριμία με το νησάκι των 167 κατοίκων και θα απολαύσουμε γεύμα εξ’ ιδίων. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας για τα υπέροχα Γιάννενα, την πόλη με την μακραίωνη ιστορία, τους θρύλους και τις παραδόσεις θα έχουμε χρόνο να περιπλανηθούμε στην παλιά πόλη καθώς και περπατήσουμε στη όμορφη λίμνη. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας. Δύο διανυκτερεύσεις
στο ξενοδοχείο σας με ημιδιατροφή. Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο
πρόγραμμα. Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο
πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής.