ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Καρναβάλι στην ΞΑΝΘΗ 3 ημέρες (P)

Οδικώς, 3 ημέρες

Καβάλα-Κομοτηνή -Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη

ΑΠΟ 149 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (320χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08.00 αναχώρηση. Πρώτη στάση στην όμορφη Καβάλα όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας στην όμορφη παραλία της. Συνεχίζουμε για Κομοτηνή. Μια πόλη με δυο πρόσωπα εξ’ ίσου γοητευτικά. Συνδυασμός του χθες με το σήμερα. Χρόνος για περιπλάνηση στο χώρο του χθες και για γεύμα εξ’ ιδίων με παραδοσιακές νοστιμιές. Επόμενος σταθμός μας ηΑλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για να απολαύσουμε τις ανέσεις του αλλά και να γνωρίσουμε την όμορφη πόλη που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - καρναβάλι στην ΞΑΝΘΗ (200χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση προς την στολισμένη πόλη της Ξάνθης με τα αποκριάτικα χρώματα. Θα μας περιμένει να χαρούμε την παρέλαση των μεταμφιεσμένων και των αρμάτων και να χαρούμε στον ξέφρενο ρυθμό της. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό. Μετά την εντυπωσιακή παρέλαση ακολουθεί το μεγάλο πάρτυ των συλλόγων και το έθιμο « κάψιμο του τσάρου » δηλαδή το ομοίωμα του βασιλιά καρνάβαλου, που σηματοδοτεί τη λήξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ένα πανδαιμόνιο πυροτεχνημάτων και γλεντιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (350χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Σταυρούπολη, γραφική πόλη στην περιοχή του Νέστου όπου αναβιώνει το έθιμο της Καμήλας,θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα με τις τοπικές παραδοσιακές εκδηλώσεις(ορχήστρα, παραδοσιακοί χοροί και μοιράζεται νηστίσιμο φαγητό, λαγάνα και κρασί) προαιρετικό γεύμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. 
 
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Αποκριες -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πρωινό
ΤΙΜΗ
149 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
60 €

Περιλαμβάνει:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

  • Συνοδό του γραφείου µας

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.

  • Πρωινό.

  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. 

  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

  • Φόρος διαμονής