Αλεξανδρούπολη - Καρναβάλι Ξάνθης

Οδικώς, 3 ημέρες

Καβάλα-Σουφλί-Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη-Δράμα

ΑΠΟ 125 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΣΟΥΦΛΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί. Στάση για καφέ στην Καβάλα (ελεύθερος χρόνος για περίπατο) και συνεχίζουμε για το Σουφλί που φημίζεται για τα μεταξωτά του. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στην Αλεξανδρούπολη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ξάνθη, την πόλη που περήφανα και πεισματικά διατηρεί τον ιδιόμορφο γραφικό της χαρακτήρα. Παρακολούθηση των ποικίλων εκδηλώσεων του καρναβαλιού, επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση.
3η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΜΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του Νέστου που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού στα νότια σύνορα των νομών Καβάλας και Ξάνθης. Είναι από τους κυριότερους υγρότοπους της χώρας μας και προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar, ως Ειδικά Προστατευόμενη Μεσογειακή Περιοχή. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με κατεύθυνση τη Σταυρούπολη. Η πόλη είναι χτισμένη σε έναν φυσικό εξώστη, στις πλαγιές χαμηλών λόφων. Ο δρόμος που οδηγεί εκεί, γεμίζει τον επισκέπτη με «πράσινες» εικόνες, γεμάτες με πηγές, παρθένα δάση και πέτρινα γεφύρια. Ανεβαίνοντας τον λιθόχτιστο δρόμο που οδηγεί στην κεντρική πλατεία, μπορεί να θαυμάσει κανείς παλιά σπίτια, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, διώροφες κατοικίες, που διακρίνονται για τα σαχνισιά τους (κλειστά μπαλκόνια που στηρίζονται σε καμπυλωτά δοκάρια) με νεοκλασικές επιρροές. Επόμενος σταθμός η Δράμα. Γεύμα εξ ιδίων σε γραφικές ταβέρνες. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο ως αναλυτικό πρόγραμμα
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Nefeli
  • Πρωινό σε μορφή μπουφέ 
  • Αρχηγό του γραφείου μας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Εισιτήρια και είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετική ενέργεια