ΑΙΓΙΝΑ

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 5 ημέρες

Αίγινα

ΑΠΟ 265 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ (520 χλμ).
Αναχώρηση από τα γραφεία µας στις 07.00. Με διάφορες στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθοδόν φθάνουµε στο λιµάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αποβίβαση στο νησί της Αίγινας. Μας καλωσορίζει ο µικρός κατάλευκος Ναός του Αγ. Νικολάου του Θαλασσινού, που βρίσκεται στην είσοδο του λιµανιού. Η πρώτη εντύπωση έρχεται από τα νεοκλασικά κτίρια που βρίσκονται κατά µήκος της παραλίας του νησιού, µε τα χρώµατα τους, σε γήινες αποχρώσεις, να οµορφαίνουν στο ηλιοβασίλεµα. Η πόλη της Αίγινας είναι πανέµορφη, γραφική και υποβάλλει περίεργα τον επισκέπτη. Μεταφορά στην Αγ. Μαρίνα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιαν/ση.
 
2η ημέρα ΑΙΓΙΝΑ

Μετά το πρωινό η πόλη της Αίγινας η οµώνυµη πρωτεύουσα του νησιού θα µας γνωρίσει τ’ αξιοθέατα της. Τη βιβλιοθήκη της Αίγινας, το Καποδιστριακό Κυβερνείο, στο ισόγειο του οποίου βρισκόταν το πρώτο νοµισµατοκοπείο, τα σπίτια του ζωγράφου, του Πέππα, του Λυµπεροπούλου και τον πύργο Μαρκέλλου. Τα υπέροχα αρχοντικά της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής µε έντονο λαϊκό στοιχείο του 19ου αι. θυµίζουν ότι η Αίγινα υπήρξε για δυο χρόνια πρωτεύουσα της Ελλάδας. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και γνωρίζοντας τα όµορφα χωριά του νησιού θα φθάσουµε στην Παλαιοχώρα και στο Μοναστήρι του Αγ. Νεκτάριου.[γυναικεία Μονή µε 14 µοναχές] Θα καταλήξουµε σε µια τουριστική παραλία για µπάνιο. Γεύµα εξ ’ίδιων και ξεκούραση στο ξενοδοχειο µας. Το βράδυ µια βόλτα στη Χώρα µε τα αλογάκια και τις άµαξες ή ένας περίπατος στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια ,ανάµεσα στ’ αρχοντικά, τις εκκλησίες µε τους γαλάζιους τρούλους, τα καταστήµατα λαϊκής τέχνης, θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιαν/ση.

3η ημέρα ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Σήµερα µετά το πρωινό σας προτείνουµε την προαιρετική εκδροµή στο µικρό νησάκι Αγκίστρι. Ένας µικρός επίγειος παράδεισος του Αργοσαρωνικού, πνιγµένος στο πράσινο µε τα πεύκα ν’ αγγίζουν τα καταγάλανα νερά του. Επιστροφή στην Αίγινα. ∆ιαν/ση.
 
4η ημέρα ΑΙΓΙΝΑ (ελεύθερη µέρα) – ΠΟΡΟΣ

Πρωινό. Σήµερα η µέρα µας θα είναι ελεύθερη. Μπορούµε να απολαύσουµε και να χορτάσουµε την υπέροχη θάλασσα , τις όµορφες και ροµαντικές βόλτες, να κάνουµε τις αγορές των αναµνηστικών δώρων µας και γενικά µια µέρα µε πρόγραµµα της επιλογής µας. Εναλλακτικά µπορείτε να κάνετε µια προαιρετική εκδροµή στον Πόρο. ∆ιανυκτέρευση.

5η ημέρα ΑΙΓΙΝΑ – ΜΕΘΑΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αµέσως µετά το πρωινό µας επιβιβαζόµαστε, στο πλοίο για τα Μέθανα. Ένα µυστικό λιµανάκι που η λέξη γραφικό δεν φτάνει να το περιγράψεις, µια χρωµατοθεραπεία σ’ένα σύγχρονο-αρχαίο spa.Τόπος ταυτισµένος τουριστικά µε τα ιαµατικά λουτρά του, η παραγνωρισµένη µικρή χερσόνησος των Μεθάνων κρύβει πολλές εκπλήξεις. Χρόνος ελεύθερος. Και η επιστροφή µας αρχίζει. Με διαφορές απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν φθάνουµε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 
  • Μεταφορές -μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο  λεωφορείο.  
  • Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια  Πειραιάς- Αίγινα με επιστροφή σε σαλόνι.
  • 4 διανυκτερεύσεις 
  • Πρωινό 
  • Συνοδός του γραφείου μας και ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 : 
ότι αναφέρεται  ως προαιρετικό, εξ ιδίων , προτεινόμενο