AIΓΙΝΑ

Οδικώς, 4 ημέρες

Αίγινα

ΑΠΟ 165 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ημέρα Αναχώρηση - Πειραιάς - Απόπλους για Αίγινα
Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί, αναχώρηση και μέσω Λάρισας, Βόλου και Αλαμάνας, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Αίγινα, το μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Αργοσαρωνικού. Το λευκό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι καθώς και τα βαμμένα σε έντονο χρώμα νεοκλασικά κτίρια της παραλιακής λεωφόρου αποτελούν την πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς κατεβαίνοντας από το πλοίο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα 2η ημέρα Αίγινα περιήγηση
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον επιβλητικό ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου ο μητροπολίτης Πενταπόλεως Νεκτάριος Κεφαλάς -μετέπειτα Άγιος Νεκτάριος- έκτισε τα πρώτα κελιά πάνω σε απομεινάρια παλαιότερου μοναστηριού αφιερωμένου στη Ζωοδόχο Πηγή. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την Αίγινα με τα καλαίσθητα νεοκλασικά. Λίγο πιο έξω από την πόλη της Αίγινας και με ωραία θέα προς την θάλασσα, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο αγναντεύοντας την Κολώνα που δεσπόζει πάνω από τη θάλασσα, στο ψηλότερο σημείο του ομώνυμου λόφου και είναι ένα μικρό τμήμα, ό,τι απέμεινε, από τον περίπτερο ναό του Απόλλωνα, όπου χτυπούσε η καρδιά ενός από τα σημαντικότερα θρησκευτικά κέντρα του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Κατόπιν αναχωρούμε για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, όπου φιλοξενούνται σπουδαία εκθέματα προερχόμενα κυρίως από τον χώρο της Κολώνας και καλύπτουν μια ιστορική περίοδο που ξεκινά από την προϊστορική εποχή και φτάνει μέχρι τους ρωμαϊκούς χρόνους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. 
3η ημέρα 3η ημέρα Αίγινα
Πρόγευμα και χρόνος για να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Χαρείτε την παραδοσιακή φιλοξενία με νησιώτικους χορούς και τραγούδια την ημέρα του Πάσχα.
4η ημέρα 4η ημέρα Απόπλους για Πειραιά - Επιστροφή
Πρόγευμα και απόπλους για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.
Επιβάρυνση 40€  για αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα.

Περιλαμβάνει:
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.

Δεν περιλαμβάνει:

Φόρος διαμονής.
Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.