ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ 3 ημέρες (P)

Οδικώς, 3 ημέρες

Μέτσοβο-Γιάννενα-Αμφιλοχία-Αγρίνιο-Μεσολόγγι-Πάτρα-Ναύπακτος-Γαλαξίδι

ΑΠΟ 145 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ (400χλμ)
Αναχώρηση από το γραφείο μας, στις 07.00  για το γραφικό Μέτσοβο την ορεινή κωμόπολη της Πίνδου, κτισμένο πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης Τύμφη. Χρόνος για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τα Ιωάννινα, την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου αναπτύσσεται γύρω από την υπέροχη Λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη. Έπειτα επισκεπτόμαστε την Αμφιλοχία, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη 6.000 κατοίκων όπου βρίσκεται στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Άφιξη στο Αγρίνιο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΑΓΡΙΝΙΟ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΑΤΡΑ (160χλμ)
Πρωινό και αναχωρούμε για τον πρωινό μας καφέ στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου όπου θα δούμε το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου.  Συνεχίζουμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για το Αγρίνιο. Διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα ΑΓΡΙΝΙΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ ¨Αλευρομουτζουρώματα¨ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (530χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την παραμυθένια Ναύπακτο. Χρόνος για καφέ στο γραφικό λιμανάκι με το άγαλμα του Ανεμογιάννη, και συνεχίζοντας το δρόμο μας θα καταλήξουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι όπου θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά Αλευρομουτζουρώματα. Η επιστροφή μας αρχίζει. Με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.
 

Περιλαμβάνει:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας

  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.

  • Πρωινό.

  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. 

  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

  • Φόρος διαμονής.