Εκδρομή στην Τήνο (Αγίου Πνεύματος)

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Τήνος-Ραφήνα

ΑΠΟ 175 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Ραφήνα
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.
2η ημέρα Ραφήνα – Τήνος
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και μεταφορά στο ναό της Μεγαλόχαρης για το πρώτο μας προσκύνημα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Τήνος – Γύρος Νησιού
Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Μετά την Θεία κοινωνία πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Κατόπιν περνώντας από το Εξώμβουργο, κάνουμε στάση στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτικής. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Κάρδιανη, Υστέρνια καταλήγουμε στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με το αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε την παραλία του Πανόρμου. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Τήνος – Ραφήνα – Θεσσαλονίκη
Μεταφορά στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού και παρακολούθηση της Εορταστικής Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Με καθ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Αγιο Πνευμα -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Χωρίς Διατροφή
ΤΙΜΗ
175 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
120 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
45 €
Περιλαμβάνει:
  • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας, το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συνοδεύει τους εκδρομείς μέχρι το λιμάνι της Τήνου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση,
  • Δύο διανυκτερεύσεις
  • Μεταφορές –περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου
  • Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας
 
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων , ποτά , φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Σημείωση: Η εκδρομή μπορεί να αναχωρήσει και από Σέρρες, Δράμα και Καβάλα με ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων και επιβάρυνση: Σέρρες: 10€ και Δράμα – Καβάλα: 15€ ανά διαδρομή κατ' άτομο.