Αδριανούπολη - Βραδινή Αναχώρηση

Οδικώς, 3 ημέρες

Αδριανούπολη

ΑΠΟ 69 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση στις 22.30 μ.μ και αναχώρηση στις 23:00. Μέσω της Εγνατίας οδού, (Θεσσαλονίκη – Καβάλα –Αλεξανδρούπολη), φθάνουμε στις Καστανιές για τελωνειακό, αστυνομικό έλεγχο και αγορά αφορολογήτων ειδών στα DUTY FREE. 
2η ημέρα ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Άφιξη στην Αδριανούπολη, την δεύτερη κατά σειρά πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, χτισμένη στην συμβολή τριών ποταμών (Έβρου, Άρδα και Τούντζα). Οι γέφυρες τα τεμένη, το Καραβάν Σεράι του Ρουστέμ πασά , το Μπεδεστέν , οι κλειστές αγορές όλα τόσο δεμένα μεταξύ τους, μας εντυπωσιάζουν κατά την περιήγηση μας με το πούλμαν. Στάση στο MARGI OUTLEΤ για καφέ, πρωινό και φυσικά τις πολύ-πολύ φθηνές αγορές μας. Το μεσημέρι άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων. Διανυκτέρευση..
3η ημέρα ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές (προτείνουμε επίσκεψη στο Σελιμγιέ τζαμί). Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το Μπεγιαζίτ Β και το Κουλλιέ (συγκρότημα κτηρίων του 1488), το όποιο στεγάζει και το μουσείο υγείας, τα ερείπια του παλατιού του Σαραγί Τζεντίν, τον πύργο της Δικαιοσύνης, το μνημείο των Βαλκανικών αγώνων, καθώς και το χώρο Κιρκπινάρ όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι πιο γνωστοί αγώνες παραδοσιακής πάλης με λάδι. Επιστροφή στην Θεσ-σαλονίκη, με τις απαραίτητες στάσεις και άφιξη το βράδυ.
Περιλαμβάνει:
  • Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό, συνοδό του γραφείου μας.
  • Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Trakya City 4 *, με πρωινό .
Δεν περιλαμβάνει
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό
  • Εισόδους μουσείων
  • Εισόδους νυχτερινών κέντρων.