Αδριανούπολη οδικώς, 3 ημέρες (S)

Οδικώς, 3 ημέρες

Τουρκία-Αδριανούπολη

ΑΠΟ 140 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα & 2η ημέρα: 2/11/2023 & 3/11/2023 Κοζάνη - Αδριανούπολη (507 χλμ)
Συγκέντρωση και αναχώρηση. Στάση για καφέ στη Μουσθένη και αναχώρηση για τα σύνορα. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και χρόνος για αγορές στα αφορολόγητα είδη (Duty Free). Συνεχίζουμε με ξενάγηση στην Αδριανούπολη για το επιβλητικό Σελιμιγιέ Τζαμί, έργο του μεγάλου αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν, καθώς επίσης και την 2η σκεπαστή αγορά (Arasta Bazar), που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Έπειτα θα επισκεφτούμε το ξακουστό Μουσείο Υγείας, το σπουδαιότερο κοινωφελές ίδρυμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου με μεθόδους όπως η μουσική και η υδροθεραπεία θεράπευαν νοσήματα της ψυχής και του σώματος. Από το προάστιο Κάραγατς (Παλιά Ορεστιάδα), θα κάνουμε στάση για να επισκεφτούμε το Σιδηροδρομικό Σταθμό, απ’ όπου κάποτε περνούσε το θρυλικό Όριεντ Εξπρές (συρμός) και σήμερα στεγάζεται η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Trakya. Στην ίδια περιοχή υπάρχει το μνημείο της Λοζάνης. Τέλος ξενάγησης. Επιστροφή στην Αδριανούπολη και ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα 04/11/2023
Πρωινό. Στις 9:00πμ Αναχώρηση για τη μεγαλύτερη αγορά της Αδριανούπολης . Στις 15:00 συνάντηση στο λεωφορείο για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος .Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ που θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει ευεξία. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα 05/11/2023 : Αδριανούπολη - Αλεξανδρούπολη - Κοζάνη (507 χλμ.)
Πρωινό. Στις 9:00πμ θα έχουμε την παράδοση των αποσκευών μας στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Margi Outlet. Στις 13:00μμ αναχώρηση για την επιστροφή μας . Μετά από τον συνοριακό έλεγχο και με στάσεις καθοδόν, άφιξη το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη για φαγητό. Ελεύθερος χρόνος στο λιμάνι με τον επιβλητικό Φάρο - σύμβολο της πόλης και το μνημείο της οικογένειας Βισβίζη, μία από της μεγάλες οικογένειες ευεργετών του γένους, που αφιέρωσαν την περιουσίας τους στην ελληνική επανάσταση. Αναχώρηση για την Κοζάνη. 
Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
▪ Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο όχημα
▪ Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
▪ 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό
▪ Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
▪ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
▪ Φόρος διαμονής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, είσοδοι σε μουσεία, νυχτερινά κέντρα και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.* Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το χρόνο και τη διάθεση του γκρουπ, χωρίς καμιά παράλειψη από όσα αναφέρονται.