8ήμερη Κρουαζιέρα σε Πειραιάς, Ηράκλειο, Ρόδος, Μύκονος, Κατάκολο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πειραιάς

Κρουαζιέρα, 8 ημέρες

Ηράκλειο-Ρόδος-Μύκονος-Κατάκολο-Κέρκυρα-Σαντορίνη

ΑΠΟ 537 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πειραιάς
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα Ηράκλειο
Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός! Με πολλές φημισμένες παραλίες και αξιοθέατα, γνωστό για το φρούριο Κούλε και τη Κνωσό, ένα αρχαιολογικό μαργαριτάρι, το Ηράκλειο συνδιάζει την ιστορία με τη διασκέδαση, έχει έντονη νυχτερινή ζωή, είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός και είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας!
3η ημέρα Ρόδος
Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος προσφέρει άφθονη διασκέδαση, μοναδικά τοπία και ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν! Ανακαλύψτε το νησί των αντιθέσεων με τις απομονωμένες παραλίες, τη Μεσαιωνική Πόλη και την κοιλάδα με τις πεταλούδες! Συνδυάζοντας μοναδικές εμπειρίες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, η Ρόδος είναι η Βασίλισσα του Αιγαίου!
4η ημέρα Μύκονος
Ίσως το πιο γνωστό ελληνικό νησί φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή της, η Μύκονος, "το νησί των ανέμων", είναι ιδανική για τις αποδράσεις σας. Κοσμοπολίτικη και άκρως γραφική με πανέμορφα στενά δρομάκια και πασίγνωστες παραλίες, όπως η Ψαρού και η Ελιά, η Μύκονος θα σας μαγέψει με την όμορφη αρχιτεκτονική της, τους ανεμόμυλους, τη μεγάλη αγορά και την έντονη διασκέδαση!
5η ημέρα Κατάκολο
Παραλιακή πόλη του Πύργου και κέντρο τουρισμού, το Κατάκολο είναι άκρως γραφικό με νησιώτικο αέρα και υπέροχες παραλίες. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός, με ψαροταβέρνες και έντονη ζωή, είναι γνωστό για το Ποντίκαστρο και τον οικισμό του Άγιου Αντρέα. Θα σας εντυπωσιάσει με τις φυσικές του ομορφιές και τη ζωντάνια του αφού το μεγάλο του λιμάνι ενδείκνυται για κρουαζιερόπλοια!
6η ημέρα Κέρκυρα
Η Κέρκυρα χαρακτηρίζεται από το έντονο Βενετσιάνικο στοιχείο και είναι από τα δημοφιλέστερα νησιά των Επτανήσων. Με το ξακουστό Ποντικονήσι, το Κανόνι, το Αχίλλειο και την Παλιοκαστρίτσα, θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική της ομορφιά, την κερκυραϊκή κουζίνα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Γνωρίστε την Κέρκυρα βαδίζοντας τη Strada Reale την εμπορική ραχοκοκαλιά της πόλης.
7η ημέρα Σαντορίνη
Με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, έντονη νυχτερινή ζωή και ασύγκριτες ομορφιές η Σαντορίνη είναι διάσημη για το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Το νησί των ηφαιστείων συνδυάζει τη νησιώτικη αρχιτεκτονική με μια κοσμοπολίτικη σοφιστικές νότα και είναι πραγματικά ένα από τα διαμάντια του Αιγαίου και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!
8η ημέρα Πειραιάς
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.

Επιπλέον με €99 /άτομο έχεις 2 από τα παρακάτω πακέτα:

  • Απεριόριστο πακέτο ποτών
  • Wi-Fi εν πλω
  • Εκπτώσεις σε θεματικά εστιατόρια
  • Εκπτώσεις σε εκδρομές

Για τη συμμετοχή στην κρουαζιέρα χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19 τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Σε καμπίνα με 2 ενήλικες:
- Παιδιά έως 2 έτους πληρώνουν 167€
- Παιδιά από 2 ετών έως 17 ετών πληρώνουν 440€

 

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικοί τέλη και φόροι

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα