8ήμερη Κρουαζιέρα σε Ιταλία & Δαλματικές Ακτές

Κρουαζιέρα, 8 ημέρες

Ιταλία-Δαλματικές Ακτές-Μπάρι-Μαυροβούνιο-Τεργέστη-Κότορ-Κατάκολο-Αρχαία Ολυμπία

ΑΠΟ 519 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πειραιάς
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα ΜΠΑΡΙ
Πιο γνωστό για το Ναό του Αγίου Νικόλα και τον έντονο τουρισμό του λόγου του εμπορικού λιμανιού, ιδανικό για να εξερευνήσετε την Ιταλία, το Μπάρι είναι η πρωτεύουσα της Απούλια με ασύγκριτες ομορφιές. Εξερευνήστε την πόλη με ποδήλατο ή rickshaw, δείτε τα υπέροχα αξιοθέατα, όπως η Παλιά Πόλη αλλά και τη γραφική Πούγκλια και απολαύστε τη νυχτερινή ζωή και τη ζωντάνια της πόλης!
4η ημέρα ΤΕΡΓΕΣΤΗ
Η Τεργέστη έχει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και σπουδαία ιστορία,δηλαδή αναφερόμαστε σ'ενα υπέροχο προορισμό!Τα υποβλητικα της κτήρια μαζί με τα στοιχεία της Ρωμαϊκής της ιστορίας θα σας γοητεύσουν!Χαλαρώστε στα καφέ που υπάρχουν στο κέντρο της πόλης το Borgo Teresiano.Περπατήστε στον παραθαλάσιο δρόμο Lungomare.Το κάστρο Miramare με την διακόσμηση του 19ου αιώνα θα σας μαγέψει!
5η ημέρα ΣΠΛΙΤ
Το Σπλίτ της Κροατίας με την αυθεντική αρχιτεκτονική είναι μια τις πιο όμορφες πόλεις της Δαλματίας.Επισκεφτείτε το Παλάτι του Διοκλητιανού, ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η πλούσια σύλλογη που διαθέτει το Αρχαιολογικό μουσείο θα σας ενθουσιάσει. Η γοητεία που αποπνέει η Παλια πόλη, το παλιο ρολόι,και η μεσαιωνική γειτονιά Veli Varos σίγουρα θα σας σαγηνεύσει.
6η ημέρα ΚΟΤΟΡ
Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Κοτόρ είναι μια πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη της Αδριατικής και αποτελεί το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης! Ανακαλύψτε τα γραφικά σοκάκια και θαυμάστε την ενετική επιρροή και τα τείχη της πόλης, τον Κόλπο του Κοτόρ, την Παλιά Πόλη, και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τον έντονο τουρισμό και τη νυχτερινή ζωή!
7η ημέρα ΚΑΤΑΚΟΛΟ
Παραλιακή πόλη του Πύργου και κέντρο τουρισμού, το Κατάκολο είναι άκρως γραφικό με νησιώτικο αέρα και υπέροχες παραλίες. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός, με ψαροταβέρνες και έντονη ζωή, είναι γνωστό για το Ποντίκαστρο και τον οικισμό του Άγιου Αντρέα. Θα σας εντυπωσιάσει με τις φυσικές του ομορφιές και τη ζωντάνια του αφού το μεγάλο του λιμάνι ενδείκνυται για κρουαζιερόπλοια!
8η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικοί τέλη και φόροι
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Φιλοδωρήματα
  • Ασφάλεια COVID-19
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
 

Οι Καμπίνες:

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ





Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 14τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ





Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 17τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα ή καναπέ κρεβάτι, παράθυρο, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.
 

ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ




Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι περίπου 20τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα ή καναπέ κρεβάτι, ιδιωτικό μπαλκόνι, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.