8ήμερη Κρουαζιέρα θρησκευτικού τουρισμού σε 6 προορισμούς

Κρουαζιέρα, 8 ημέρες

Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Κωνσταντινούπολη-Κουσάντασι-Πάτμος

ΑΠΟ 899 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η συνέχεια θα σας βρει στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορούν να επιβιβαστούν για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους όσοι βρίσκονται στη βόρεια Ελλάδα, ώστε να γλυτώσουν τη μεταφορά στην Αττική. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως εκεί ίδρυσε το 50 π.Χ. την πρώτη εκκλησία ο Απόστολος Παύλος, όπου και δίδασκε τον Χριστιανισμό. Όσοι θέλουν έχουν την ευκαιρία να μεταβούν και στη γειτονική Βέροια, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν τη χαρά να δούνε και την πασίγνωστη Εκκλησία του Χριστού.
3η ημέρα ΚΑΒΑΛΑ

Επόμενος σταθμός της Κρουαζιερας σας είναι η αμφιθεατρικά χτισμένη Καβάλα. Λίγο παραπέρα, στους Φιλίππους, είναι το σημείο που ο Απόστολος Παύλος έκανε το πρώτο του κήρυγμα στην Ευρώπη, αλλά θα γνωρίσετε από κοντά και τη φυλακή που κρατήθηκε!

4η ημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Σιγά σιγά το βράδυ θα ταξιδεύετε προς την γείτονα και το επόμενο πρωί θα σας βρει στη μοναδική Κωνσταντινούπολη. Τι να πούμε για την Πόλη, η οποία βρίθει από αξιοθέατα θρησκευτικού περιεχομένου, που είναι σήμα κατατεθέν και όποιον ενδιαφέρεται για θρησκευτικό τουρισμό! Από που να αρχίσουμε, από την πασίγνωστη Αγιά Σοφιά, το Τοπ Καπί και το Μπλε Τζαμί ή βεβαίως το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στο Φανάρι; Σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.
5η ημέρα ΔΕΚΕΛΙ
Μια όμορφή γραφική παραθαλάσσια πόλη της Τουρκίας, με μεγάλο λιμάνι και έντονο τουρισμό, το Δεκελί φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές της, την ηφαιστειακή λίμνη, και τις θερμές πηγές, τα σπήλαια του Demirtas & Delitas και τις μοναδικές παραλίες του. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της περιπέτειας με έντονη τουριστική ζωή!
6η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Επόμενος προορισμός είναι το Κουσάντασι, με την Αρχαία Έφεσο να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Εκεί θα βρείτε πολλά και μοναδικά μνημεία τόσο πολιτιστικού όσο και θρησκευτικού περιεχομένου, τα οποία σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.
7η ημέρα ΠΑΤΜΟΣ
Το επόμενο πρωί η κρουαζιερα θα σας βρει και πάλι στα ελληνικά χωρικά ύδατα και συγκεκριμένα στον κορυφαίο προορισμό μας για θρησκευτικό τουρισμό, στη μοναδική και ευλογημένη Πάτμο. Εκεί εκτός από το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου, θα πρέπει σίγουρα να πάτε στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Εκεί η Χριστιανική παράδοση αναφέρει πως ο βράχος άνοιξε και από τις 3 σχισμές που δημιουργήθηκαν άρχισαν να ακούγεται η φωνή του Θεού, όπου υπαγόρευε στον Ιωάννη το κείμενο της Αποκάλυψης!
8η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πλέον το ταξίδι τελειώνει με την επιστροφή μας στο λιμάνι του Λαυρίου, κάτι που θα σημάνει την ολοκλήρωση της μιας και μοναδικής κρουαζιερας θρησκευτικού περιεχομένου για φέτος!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (289€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
  • Φιλοδωρήματα
  • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσσο
  • Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και την Βέροια
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές (εκτός από αυτήν της προφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σάββατο Πειραιάς - 17:00
Κυριακή Θεσσαλονίκη 8:00 20:00
Δευτέρα Καβάλα 8:00 16:00
Τρίτη Κωνσταντινούπολη 9:30 20:00
Τετάρτη Δεκελί 12:00 20:00
Πέμπτη Κουσάντασι 8:00 23:30
Παρασκευή Πάτμος 7:00 18:30
Σάββατο Πειραιάς 6:00 -