5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΚΥΡΟΣ

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 5 ημέρες

Σκύρος

ΑΠΟ 290 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ- ΚΟΖΑΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ- ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ (520km)
Αναχώρηση 00:00 το βράδυ 21/06  προς 22/06 απο το δημαρχείο της Πτολ/δας και 00:30 από το δημαρχείο της Κοζάνης, με τις απαραίτητες στάσεις για Εύβοια, και συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης, επιβίβαση στο F/B για να μεταβούμε στη Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου. Φθάνοντας στο νησι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας SKIROS PALACE. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΙΟΥ - ΚΥΡΑΠΑΝΑΓΙΑ -ΑΤΣΙΤΣΑ (18km)
Αναχώρηση μετά το πρωινό για να γνωρίσουμε το βόρειο τμήμα του νησιού με τις πανέμορφες παραλίες , τα πυκνά πευκοδάση και τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια. Στην όμορφη παραλία της Κυραπαναγιάς θα κάνουμε στάση για μπάνιο και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε και την όμορφη παραλία της Ατσίτσας ένα πανέμορφο οικισμό από τους πιο γραφικούς της Σκύρου  . Ελεύθερος Χρόνος για βόλτα και καφέ .Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση .
3η ημέρα ΧΩΡΑ – ΜΩΛΟΣ (15km)
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, με το ιδιαίτερο χρώμα της και με το κάστρο της, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού. Είναι το σημείο που ήταν χτισμένο το παλάτι του Λυκομήδη και που αργότερα οχυρώνονταν οι ντόπιοι για να γλυτώσουν από τις επιθέσεις των πειρατών. Περιδιαβαίνοντας τα στενά καλντερίμια θα συναντήσετε μικρά εκκλησάκια που αξίζει να επισκεφθείτε, όπως του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Τριάδας, ακόμα ένα όμορφο σημείο είναι η πλατεία της Αιώνιας Ποίησης αφιερωμένη στο Βρετανό ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, ο οποίος ετάφη στη Σκύρο, και το άγαλμα του υπάρχει στην πλατεία. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία του Μώλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΙΟΥ – ΛΙΜΑΝΙ ΛΙΝΑΡΙΑ – ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ (20km)
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το νότιο τμήμα του νησιού. Περνώντας από τα χωριά Ασπούς, Αχερούνες φτάνουμε στο Λιμάνι Λιναριά και από εκεί στην Καλαμίτσα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΚΥΜΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟ – ΛΑΡΙΣΑ –ΚΟΖΑΝΗ - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ(520km)
Πρωινό στο ξενοδοχείο άμεση αναχώρηση  μαζί με τις αποσκευές για το Λιμάνι της Λιναριάς με προορισμό την Κύμη. Στάση στην Χαλκίδα, στο περίφημο Πορθμό του Ευρίπου, γεύμα και με  τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στις  πόλεις μας
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΠΑΙΔΙ (2-12)
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Καλοκαιρι -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Πρωινό
ΤΙΜΗ
290 €
ΠΑΙΔΙ (2-12)
1ο παιδί
140 €
ΕΠΙΒΑΡ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
90 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μετακινήσεις – Περιηγήσεις  με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Τέσσερις  (4) διανυκτερεύσεις στο  SKIROS PALACE 4**** με ημιδιατροφή 4 πρωινά και 4 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και μπύρα.
  • Εισιτήρια πλοίων.
  • Συνοδό του γραφείου.
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο. 
  • Ειδικό Φόρο Διαμονής του άρθρου 53Ν.4389/2016 (3€ σύνολο ανά δωμάτιο) και βάση νόμου       καταβάλλεται επί τόπου στο εκάστοτε ξενοδοχείο.