4ήμερη Κρουαζιέρα Πειραιάς, Παλέρμο, Τσιβιταβέκια, Γένοβα

Κρουαζιέρα, 4 ημέρες

Πειραιάς-Γένοβα-Παλέρμο-Τσιβιταβέκια

ΑΠΟ 239 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.
2η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα ΠΑΛΕΡΜΟ
Φημισμένο για τις παραλίες του, το Ανάκτορο των Νορμανδών, το Βασιλικό παρεκκλήσι και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη , το Παλέρμο συνδυάζει την ιστορία, με ένα σύγχρονο αστικό κέντρο και έντονη νυχτερινή ζωή και είναι και ο βασικός «κόμβος» του νησιού. Διασκεδάστε στην πλατεία Olivella, κάντε τα ψώνια σας στον εμπορικό δρόμο Liberta και χαλαρώστε στην όμορφη ιταλική πόλη!
4η ημέρα ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ / ΡΩΜΗ
Είναι από τις ωραιότερες και πιο γνωστές ιταλικές πόλεις με διάσημα αξιοθέατα όπως το Κολοσσαίο, η Πιάτσα Ναβόνα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την πλατεία Ισπανίας με τη Via dei Condotti έναν από τους καλύτερους δρόμους για να κάνετε τα ψώνια σας. Επισκεφθείτε ακόμα τη Ρωμαϊκή Αγορά και δοκιμάστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις σε μια από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις!
5η ημέρα ΓΕΝΟΒΑ
Έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης και είναι κέντρο τουρισμού γνωστή για τα στενά δρομάκια, τα carruggi, και το λιμάνι της που έχει έντονη ζωή! Η Γένοβα έχει δεκάδες μουσεία και γκαλερί και το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ευρώπη. Είναι από τις ομορφότερες Ιταλικές πόλεις και αξίζει να την επισκεφθεί κανείς για την απερίγραπτη ομορφιά της και το μοναδικό της στυλ.

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Καθημερινή ψυχαγωγία στο πλοίο
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικοί τέλη και φόροι

    Δεν Περιλαμβάνονται

  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα