10ήμερη Κρουαζιέρα σε Σμύρνη, Αγίους Τόπους, Αίγυπτος & Κύπρο από Θεσσαλονίκη (Χριστούγεννα 2022)

Κρουαζιέρα, 10 ημέρες

Χάιφα--Κάιρο-Λεμεσός-Σμύρνη-Ρόδος-Αλεξάνδρεια-Αίγυπτος

ΑΠΟ 869 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη
Γνωστή για το Λευκό Πύργο, την Αψίδα του Γαλέριου, το Άγιο Δημήτριο και τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. , η Θεσσαλονίκη είναι κέντρο ελληνικού πολιτισμού με μνημεία και μουσεία για τους λάτρεις της ιστορίας αλλα και έντονη νυχτερινή ζωή για τους λάτρεις της διασκέδασης. Μην ξεχάσετε να δείτε τα Λαδάδικα, την Πλατεία Αριστοτέους και τη πλατιά προκυμαία κατά μήκος του ΘερμαΪκού Κόλπου.
2η ημέρα Σμύρνη
Με τεράστια ιστορία και μοναδικές ομορφιές, η Σμύρνη είναι μια από τις ωραιότερες Τουρκικές πόλεις. Kemeralti Bazaar είναι μία ιστορική αγορά, στο κέντρο της πόλης που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και διάσημα αξιοθέατα. Επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους και απολαύστε την έντονη ζωή, αφού η Σμύρνη είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός!
3η ημέρα Ρόδος
Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος προσφέρει άφθονη διασκέδαση, μοναδικά τοπία και ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν! Ανακαλύψτε το νησί των αντιθέσεων με τις απομονωμένες παραλίες, τη Μεσαιωνική Πόλη και την κοιλάδα με τις πεταλούδες! Συνδυάζοντας μοναδικές εμπειρίες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, η Ρόδος είναι η Βασίλισσα του Αιγαίου!
4η ημέρα Λεμεσός
Η Λεμεσός είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση, αλλά και την πλούσια νυχτερινή ζωή της.
5η ημέρα Αλεξάνδρεια, Αίγυπτος
Η Αλεξάνδρεια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου και ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο το 322π.Χ. Είναι πασίγνωστη για την βιβλιοθήκη της αρχαιότητας καθώς και για τον Φάρο της Αλεξάνδρειας, ένα από τα 7 Θαύματα του Κόσμου.
6η ημέρα Αλεξάνδρεια, Αίγυπτος
Η Αλεξάνδρεια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου και ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο το 322π.Χ. Είναι πασίγνωστη για την βιβλιοθήκη της αρχαιότητας καθώς και για τον Φάρο της Αλεξάνδρειας, ένα από τα 7 Θαύματα του Κόσμου.
7η ημέρα Χάιφα, Ισραήλ
Η Χάιφα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, με ιστορία άνω των 3000 ετών και την εποχή του Χαλκού. Αποτελεί κέντρο θρησκευτικού τουρισμού. Σε απόσταση 30 λεπτών βρίσκεται ο οικισμός της Ναζαρέτ. Αξίζει να επισκεφθείτε τους Κήπους της Μπαχάι, που χωρίζονται σε 19 επίπεδα στην πλαγιά του λόφου.
8η ημέρα Χάιφα, Ισραήλ
Η Χάιφα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, με ιστορία άνω των 3000 ετών και την εποχή του Χαλκού. Αποτελεί κέντρο θρησκευτικού τουρισμού. Σε απόσταση 30 λεπτών βρίσκεται ο οικισμός της Ναζαρέτ. Αξίζει να επισκεφθείτε τους Κήπους της Μπαχάι, που χωρίζονται σε 19 επίπεδα στην πλαγιά του λόφου.
9η ημέρα Εν πλώ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
10η ημέρα Επιστροφή στο Λαύριο
Μια παραθαλάσσια πόλη με το τρίτο μεγαλύτερο Αττικό λιμάνι, το Λαύριο έχει μεγάλη αγορά για να κάνετε τη βόλτα σας αλλά και μεγάλη ιστορία. Ήταν από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις λόγο της αλιείας και έχει μοναδικές φυσικές ομορφιές όπως τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου! Μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Σούνιο και την Καμάριζα και να απολαύσετε τις υπέροχες δαντελωτές παραλίες!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
• Πλήρης Διατροφή Καθημερινά
• Βραδιά Gala και Shows
• Τα Λιμενικά Τέλη (289€)
• Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
• Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
• Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
• Φιλοδωρήματα
• Εκδρομή σε Κούριον & Λεμεσός
• Εκδρομή στο Κάιρο, Αίγυπτος

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εκδρομές (εκτός από αυτές της προσφοράς)
• Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
• Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
• Προσωπικά έξοδα
• Επίναυλοι καυσίμων 6€ άνα άτομο ανά ημέρα κρουαζιέρας
• Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
 
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Πρωτόκoλλo επιβίβασης σε κρουαζιερόπλοιο που αναχωρεί από την Ελλάδα.
Η Celestyal Cruises θα ζητάει μόνο τεστ και όχι πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.
Είτε αρνητικό Rapid test έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση είτε αρνητικό PCR test έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA

Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

 

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.
 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.
 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.